In deze cursus wordt ingegaan op de rol en het belang van eten en drinken in de palliatieve fase. Welke rol heb je als zorgverlener. En welke rol heeft een naaste?
Lees verder:
Samen eten en drinken kan verbindend werken en herinneringen oproepen. We gaan met elkaar in gesprek over je rol als zorgverlener in dit proces.
Problemen zoals misselijkheid, pijnlijke mond, slechte eetlust, sondevoeding worden besproken. En aan de hand hiervan worden tips gegeven en ervaringen gedeeld.
Doel:
- Kennis opdoen over het thema eten en drinken in de palliatieve fase
- Weten hoe eten en drinken kan bijdragen ter verlichting van de laatste levensfase
Cursusdetails:
- Datum en tijd: in overleg (cursusduur: 2 uur)
- Plaats: Educatiecentrum Hospice Dôme
- Voor wie: ieder die werkzaam is in de palliatieve zorg
- Kosten: €50 p.p.
- Aantal deelnemers: minimum 6, maximaal 12
- Inschrijven: via het aanmeldformulier en het overmaken van € 50,- naar Stichting Dôme Exploitatie, NL26 RABO 0372 9910 68 o.v.v. ‘Cursus Delier’.