Hospicezorg

Ons multidisciplinaire team biedt u 24 uur per dag professionele verzorging en begeleiding. Er is altijd een gespecialiseerde verpleegkundige aanwezig die wordt bijgestaan door zorgkundigen en vrijwilligers.

Aanmeldingen en opname

Hospice Dôme staat open voor alle mensen, ongeacht leeftijd, culturele achtergrond of levensovertuiging en is bestemd voor mensen met een beperkte levensverwachting. Wij nemen de zorg graag over.

Informatie voor verwijzers

Als huisarts of medewerker van een ziekenhuis kunt u een patiënt aanmelden. Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herdenkingsbijeenkomsten

De herinnering aan onze gasten houden wij levend. In een bijeenkomst met muziek, gedichten en het aansteken van kaarsen gedenken wij ieder halfjaar de gasten die in de voorgaande periode zijn overleden.

Ervaringen

Tijdens het verblijf wordt met regelmaat het welbevinden van de gast besproken en de tevredenheid van de nabestaanden getoetst. Onze zorg en faciliteiten worden wordt gemiddeld met het cijfer 9.0 gewaardeerd.

Klachtenregeling

We vinden het belangrijk dat u het goed heeft, dit heeft onze continue aandacht. Hoezeer wij ook ons best doen, het kan toch voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over onze zorg of ons hospice.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden  hebben we voor u op een rij gezet. Neem gerust contact met ons op als u nog andere vragen heeft of voor een oriënterend en telefonisch gesprek.

Scroll naar boven