Uitslag benefietdiners

Eerder hebben we u geïnformeerd over de benefietdiners die zijn georganiseerd door de leerlingen van leerhotel ‘het Klooster’.

Inmiddels is het allemaal achter de rug; het waren twee fantastische avonden! We hebben met heel veel andere mensen genoten van een avond vol entertainment, heerlijk eten en veel gezelligheid. Wat hebben de leerlingen zich ingezet voor het Hospice, allerlei acties hebben ze georganiseerd. Ook buiten de benefietavonden om is er enorm hard gewerkt om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

De totale opbrengst van deze twee avonden is: € 11.000,-!!

We zijn ontzettend verrast door deze enorme opbrengst! Tijdens beide IMG-20151117-WA0003 IMG-20151123-WA0011avonden kregen we prachtige cheques overhandigd namens de klassen. Bij de nacalculatie bleek er nog meer geld opgehaald te zijn dan op de cheques staat. Wat een geweldige uitslag!

Ook vanaf deze plaats willen we onze enorme dank en waardering uitspreken naar de leerlingen van het leerhotel. Zij hebben zich zo enorm voor ons ingezet, we zijn daar heel erg dankbaar voor!

Het geld zal besteed worden aan een verrijdbare en kantelbare douchestoel en aan nieuwe relaxstoelen op de kamers van de gasten.

U kunt er zeker van zijn dat hier heel veel mensen van gaan genieten, nogmaals enorm bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *